Reikicentrum harmonie

Gezondheid op alle nivaus door harmonie

Ervaar de werking van magneten.

Het is onze passie, mensen op de hoogte te brengen van de ondersteunende werking van magneten op hun gezondheid. Ondersteunend, want de magneten genezen niet, zij activeren het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

Hoe het werkt ?

Hoe het werkt  voor u?

Dat komen we je graag uitleggen en laten ervaren, gewoon bij jou thuis of op je werk. Maak een afspraak met ons en nodig een paar vrienden, familieleden of collega's uit. Wij verzorgen dan voor jou een gezellige en informatieve avond waarbij gezondheid en welbevinden, samen met mooie sieraden centraal staan. Geheel vrijblijvend en kostenloos. Ook bij verenigingen verzorgen wij graag een avond.

Neem hiervoor contact met ons op via telefoonnummer 06 650 929 40 of via het contactfomulier op deze site.

We verheugen ons op een fijne avond met jou.

Zakenpartner worden

Wij willen graag zoveel mogelijk mensen bekent maken met ENERGETIX zijn daarom steeds op zoek naar enthausiaste collega's die ons daarbij willen ondersteunen. Sinds 2005 verzorgen we voor ENERGETIX opleidingen tot succesvol ENERGETIX zakenpartner als hoofdverdienste of gewoon naast een bestaande baan of bezigheid. We begeleiden jou stap voor stap, tot je het vak beheerst en staan jou ook daarna nog met raad en daad terzijde.

Staat je open voor een nieuwe uitdaging, bent je graag in contact met mensen en fijne collega's, helpt je graag anderen en jezelf bij het verbeteren van de levenskwaliteit? Vraag dan om vrijblijvende informatie, via telefoonnummer 06 520 929 40 of het contactformulier van deze site.

Magneten genezen echt!

Geheimen in de microkosmos

Al duizenden jaren zweren mensen bij de genezende kracht van magneten. Goed onderzocht is het fenomeen echter bij lange na nog niet. Gelukkig kan de wetenschap dit onderwerp niet langer negeren. Zo hebben wetenschappers aan de universiteit van Virginia (VS) onlangs in klinische experimenten ontdekkingen gedaan.De wetenschappers hebben ontdekt dat magneten de doorbloeding stimuleren of een regulerend effect op de doorstroming van het bloed kunnen hebben. Ze hebben bovendien geconstateerd, dat uitgerekte aders krimpen en vernauwde bloedvaten ontspannen. Zwellingen en ontstekingen verdwenen, wonden genazen beter en sneller. Krassen en zelfs littekens werden aanzienlijk verzacht onder de invloed van een magneet.

Bijzonder indrukwekkend was het effect bij sportblessures, zodat de onderzoekers het advies geven, om bij verstuikingen, builen of schrammen afwisselend zakken met ijs en magneten te gebruiken.

Het is nog steeds fascinerend, dat magneetkracht met succes voor zo veel verschillende klachten kan worden gebruikt. De verschillende ziektebeelden krijgen een positieve wending, zodra er een magneet in het spel is. Is magnetische kracht werkelijk een alles genezend middel, waarvan heel veel mensen inmiddels overtuigd zijn, omdat zij het aan den lijve ondervonden hebben? Om meteen terzake te komen: het antwoord op de vraag, welk causaal effect een kleine magneet in een sieraad op de gezondheid kan hebben, kan op deze site helaas niet worden gegeven. Of beter gezegd: het antwoord kan nog niet worden gegeven. Er zijn inmiddels meerdere benaderingen die plausibel lijken, maar er zijn nog geen strikt wetenschappelijke bewijzen.

Anderzijds zijn de talloze positieve ervaringen met magneetsieraden zo indrukwekkend, dat we niet wilde wachten tot de wetenschap op een dag zo ver zou zijn dat zij gefundeerde bewijzen kan leveren. Of het ooit zo ver komt is nog lang niet zeker, omdat het onderwerp magne-tisme voor de financieel draagkrachtige farmaceutische concerns, die dit onderzoek meestal als eerste mogelijk maken, niet zo interessant is.

Bloed – een heel bijzondere vloeistof

Al sinds de oertijd wordt bloed als levens-kracht bij uitstek gezien. Tegenwoordig kennen wij de vele functies die het bloed in het lichaam vervult: één van de belang-rijkste taken is het transport van zuurstof en de voedingsstoffen naar de cellen en het op de terugweg meenemen van de afval-producten uit de stofwisseling. Bovendien transporteert het hormonen en andere belangrijke substanties tussen de cellen. Als onderdeel van het immuun-systeem weert het lichaamsvreemde stoffen af en helpt het om te reageren op verwondingen.

Een ander fenomeen  is het begrip „geldrolvorming“.  Bij het verkleven van rode bloedlichaampjes – en dat is precies wat geldrolvorming is – is het totale aandeel van rode bloedlichaampjes dat bepalend is voor het zuurstoftransport, vermindert. Dit kan leiden tot onvoldoende toevoer van zuurstof. Omdat hemoglobine reageert op magneetkracht, is hier een beïnvloeding mogelijk, en de positieve ervaringen met magneetsieraden onderstrepen dit.

Verder is uit ervaringen met magneet-sieraden en accessoires is naar voren gekomen, dat deze stofwisselings-aandoeningen door magneetkracht kunnen verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Klaarblijkelijk hebben de magneetvelden van het sieraad een regulerende werking op de gestoorde velden van de cellen.

Voor meer informatie, een afspraak voor een infoavond bij je thuis of de vereniging neemt je aub contact met ons op via telefoonnummer  06 520 929 40 of het contact-formulier. Ook voor aanschaf van de sieraden en/of accessoires kunt je contact met ons opnemen. Wij zijn jou graag van dienst